The WIMMIS Company

Onderneemt met ondernemers

The WIMMIS Company from Breda, The Netherlands, is one of the few established advisory companies that still follows a classic approach and guides companies from the very early start.

The WIMMIS Company is lead by Wim van der Meeren and Carola Mol, both inspiring and experienced people dedicated to success “no matter what”. Classic in their concept by also guiding and advising small companies up to large scale projects from start-ups to restructuring ongoing concerns. WIMMIS is specialized in Leisure, Theme Parcs and Resorts.

Samen

met ondernemer regie nemen in het te volgen proces, waarbij Missie en Visie
helder wordt en creativiteit strategisch wordt ingezet om zakelijke doeleinden te behalen

Samen

met ondernemer investeerders, partijen en gronden creatief bijeenbrengen om een onderscheidend project te realiseren

Samen

met ondernemer in een zakelijk netwerk uitgaan van ieders krachtige en bepalende autonomie waarbij de competenties bewust worden  ingezet en transparantie het sleutelwoord is

Samen

met ondernemer op heldere en eenvoudige wijze processen naar de werkvloer vertalen zodat iedereen weet wat er verwacht wordt.

 

Waarmee kunnen wij u helpen?

Als commerciële project-, en conceptontwikkelaar zijn wij actief in het begin van het ontwikkelproces. Wij zijn ondernemers en hebben een neus voor het zoeken en vinden van unieke ontwikkelmogelijkheden. Door projecten op hoog abstractieniveau aan te vliegen en vervolgens te concretiseren door het stellen van de juiste vragen, maken wij oplossingen tastbaar en eenvoudig.

 

Met de juiste combinatie van creativiteit, lef en visie bedenken wij unieke concepten, die recht doen aan de locatie en haar randvoorwaarden. Wij bedenken niet alleen de kaders, we borgen ze ook. We zijn verantwoordelijk voor het maken van afspraken met Gemeentes. Dit doen we natuurlijk niet alleen. Wij maken gebruik van ons netwerk waar we intensief en als een team met bijvoorbeeld stedenbouwkundigen en architecten samenwerken.

 

Doordat wij financieringsvragen werven, beoordelen, classificeren en aanbieden aan investeerders, faciliteren we de lener én investeerder.

 

Wij realiseren uw droom!

Contactgegevens

Wim van der Meeren

+31 6 30 347 586

info@wimmis.nl

Carola Mol

+31 634 847 443

carola@wimmis.nl

Contactformulier

WIMMIS ®

 

Onderneemt met ondernemers

 

PROJECTONTWIKKELING

CONCEPTONTWIKKELING

FINANCIERING VAN PROJECTEN

BELEGGINGSVASTGOED